En Yakın Oto çekici/Kurtarıcı 7/24 Yol Yardım

Neden Yol Yardımına İhtiyacınız Var?

Yolda mekanik bir arıza veya kazayla uğraşmak sadece inanılmaz derecede sinir bozucu olmakla kalmaz, aynı zamanda tehlikeli de olabilir. Yol yardımını başka bir maliyet olarak düşünebilirsiniz, ancak bu bir yatırımdır.

Hepimiz yoldaydık ve yol kenarındaki bir teknisyenin bir Çoklu araç taşıma otomatik arızaya yardım etmesini bekleyen arabaların çekildiğini gördük. İster boş bir benzin deposu ya da bitmiş bir akü olsun, bir otomotiv tekniği nedeniyle gününüz durduğunda hissettiğiniz mağlup olmuş bir duygudur. Yolda mekanik bir arıza veya kazayla uğraşmak sadece inanılmaz derecede sinir bozucu olmakla kalmaz, aynı zamanda tehlikeli de olabilir. Yalnız kalmak, gece geç saatlerde araba kullanmak veya korkunç havalarda mahsur kalmak gibi durumlar aracınızın arızalanmasını riskli bir duruma dönüştürebilir.

Yol yardımını başka bir maliyet olarak düşünebilirsiniz, ancak bu, geriye dönüp bakıldığında size çok şey kazandıracak bir yatırımdır. Arıza sigortası hizmetlerine para yatırmak, otomobilinizin çalıştırılması gerektiği, lastiğinizin patladığı veya arabanızın kilitli kaldığı bir durumdan kurtulma şansınızı garanti eder.

Hiç şüphe yok ki yol yardımına yatırım yapmak akıllıca bir harekettir, ancak en önemli şey, maliyet etkin hizmetler sunarken ihtiyaçlarınızı karşılayan en iyi ve en güvenilir sağlayıcıyı bulmaktır. Araştırmanızı yaparken gözden geçirmeniz gereken üç şey:

1. Maliyet

Bir plan satın almadan önce, ne Yol yardım sıklıkta araç kullandığınızı ve aylık ortalama kilometrenizin ne olduğunu dikkate almanız önemlidir. Planlar, bir prim anlaşması için ödeme yapmakla ilgileniyorsanız, yılda 70 dolara kadar düşebilir ve 500 dolara kadar çıkabilir. Yol yardımı olmadan önden araba çekme için (en az) 150 dolar ödemekle karşılaştırıldığında, bir otomobil kulübü üyesi olarak ciddi para tasarrufu sağlıyorsunuz.

2. Hizmet kullanılabilirliği

Para yatırmadan önce her zaman ince yazıları okumalısınız – yardım almak için belirli otoyollarda veya yollarda mı olmanız gerekiyor? Uzak bir mesafeye seyahat ediyorsanız, yol yardımı kapsamınız hala geçerli olacak mı? Yılda kaç servis çağrısı alıyorsunuz? Bunların hepsi, satın almadan önce yanıtlanması gereken önemli sorulardır, çünkü bir sağlayıcı yoldayken acil durumunuza hemen yanıt veremezse, bu cüzdanınız için önemli bir kayıp olur.

3. Mevcut ekstralar

Seyahat planlama araçları ve yardımı, onarım hizmetleri için garantiler ve araba onarımlarında indirimler gibi şeyler, kapsama planınız için harika eklentilerdir ve birçok yol kenarı hizmeti bunları sunar. Bunları içeren bir plan aramak, kapsamınıza büyük bir katkı sağlar; sadece paranızın karşılığını almakla kalmıyor, aynı zamanda bir sonraki seyahatinizi planlamak ve hazırlamak konusunda da tonlarca yardım alıyorsunuz.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started